De kracht van de kudde

Herken je dit?

  • Je team is geen eenheid. Soms voelt het als kikkers in een kruiwagen. Zo heb je een medewerker binnen boord, zo is een ander er weer uit.
  • Is het goed om je team een nieuwe verse start te laten maken?
  • Zijn er binnen je team (onderhuidse) spanningen?
  • Ben je op zoek naar een inspirerend teamuitje?

Dan is deze teambuildingdag met paarden de perfecte BOOST voor jouw team!

Als we werken met teams dan maken we altijd de verbinding tussen een kudde paarden en jouw team. Wat heeft de kudde nodig om te overleven en wat heeft het team nodig om succesvol te zijn. Kent iedereen zijn rol, weet iedereen wat van hem verwacht wordt. Hoe ga je met elkaar om als afspraken niet worden nagekomen. Dit zijn allemaal onderwerpen die tijdens een teamdag aan bod kunnen komen.

Tijdens de teamdagen zorgen we voor een goede lunch, koffie, thee en lekkers. Wil je het uitbreiden met bijv. een BBQ of een afsluitende borrel dan is dat zeker mogelijk.

Dit is wat andere klanten vonden van hun teambuilding:

Ik wil jullie beiden niet alleen bedanken, maar ook complimenteren met de organisatie, het faciliteren en last, but not least, het bereikte resultaat van onze teamdag! Iedereen was reuze enthousiast en de energie zit er lekker in. Mooi resultaat, en deze onderlinge team spirit vormt de basis voor de verdere integratie van ons nieuw team in de organisatie.”

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op.