<Pijn>
Hoe krijg je meer regie in je leven en de dingen gedaan, zoals jij dat wilt.
<Verlangen>

Niet meer geleefd worden door anderen!

 

 

 

 

 

 

<belofte>
Tientallen mannen en vrouwen transformeerden in korte tijd van iemand die geleefd wordt, waar het niet soepel verloopt, naar weer op waarde geschat worden, met volledige regie en grip op het leven.

<voorbeeld, hoe zou het zijn als…>

“Ik heb met dank aan Mandy geheel onverwachts en heel concreet drie vragen voor mijzelf opgelost in deze online sessie. 1) Ik heb iets losgelaten, dat mij al langer niet meer diende en in de weg zat 2) ik heb iets beseft en ingeprent, zodat ik niet meer in die valkuil trap 3) Ik heb geleerd hoe het beter kan. Met dat laatste ga ik zeker verder; de bewustwording is in gang gezet…

– Barbara –

Ben jij…

<Link toevoegen>
Meld je aan voor de gratis online Regie in eigen hand sessie

Met dit bewezen traject kan ook jij de regie terugpakken en ervoor zorgen dat de dingen gaan zoals jij dit wilt.

Je krijgt praktische tips, die direct toepasbaar zijn op je werk of in relatie tot anderen.

Ervaar weer voldoening, geluk en waardering in je werk en privéleven.

Stel je eens voor dat

Je alleen nog maar de dingen/werkzaamheden doet, die je echt leuk vindt. Dat de rotklusjes niet meer naar jou gaan, maar naar iemand anders. Dat je meer voldoening uit je werk haalt en voor vol aangezien wordt. Dat je mee kunt praten op niveau en men je ook echt hoort.

Dat jij gevraagd wordt om advies te geven en een project te leiden. Dat het team naar je luistert en op een fijne manier in harmonie met elkaar schakelen. Dat je werk geen stress meer oplevert, waar je elke dag dat je er naartoe moet er tegenop ziet, maar dat het een fijne omgeving is. Waar jij lekker werkt en de gestelde doelen bereikt.
Dat als je thuis komt niet leeggezogen op de bank ploft, maar nog vol energie bent en kunt genieten van je naasten. Je wel die leuke man, mama of vriend(in) bent.

Kortom jij hebt de regie!  Je bent één keuze verwijderd om dit te realiseren, wanneer jij ja zegt tegen jezelf en aansluit bij mijn GRATIS ‘Regie in eigen hand’ sessie, maak jij de keuze en de eerste stap naar meer regie en geluk.

‘Speciaal voor jou, die drukke en altijd achter de feiten aanrennende of oplossende m/v’

Ik stond op een kruispunt in mijn leven, ik was vermoeid, mijn leven werd geregeerd door anderen en door stress. Ik liep een promotie mis en vroeg mij af, ‘is dit het nu’? Hoe lang blijf ik dit nog zo doen? Ik was toe aan iets nieuws, aan iets anders, maar wat?
Ik wilde meer plezier ervaren, meer voldoening en mij weer gelukkig voelen. Maar mijzelf ook vooral behoeden voor een burn-out.

Van slaafje van je agenda naar vol vertrouwen met regie

Een hele verhelderde vraag van Mandy bij aanvang was. Wat brengt je hier en waarin wil je inzicht?
“Hulp om te weten wat ik wil en wat ik daarvoor nodig heb”, was mijn antwoord.

Kies voor jezelf en regie over je leven. De regie over je werk en relaties volgen daarna. Door te kiezen neem je het besluit dat het anders moet en dit was een hele mooie eerste stap. Mandy begeleid je bij alle volgende stappen en vragen. Ik stond er niet alleen voor. Samen met mandy heb ik bekeken, waar ik de energie van krijg en wat ik nodig heb om mij gelukkig te voelen. Hoe ik wil dat mijn leven eruit ziet.

Geen lang traject, maar in een aantal sessies effectief verschil ervaren

Ik kwam maar niet aan mijn werk toe doe, door het vele vergaderen. De stapels werk liepen alleen maar op en als ik iets voorstelde om te verbeteren of efficiënter te maken, werd er niet geluisterd. Ik voelde mij echt niet gehoord en voelde mij daardoor ongelukkig.

Samen met Mandy zette ik in 3 maanden enorme stappen!

Waar ik nooit om hulp durfde te vragen, eigenlijk onzichtbaar was in de organisatie en ik alles liever zelf deed, veranderde ik naar de zelfzekere ik, die ik wilde zijn. Die anderen aanspreekt op het gedrag, waardoor de transformatie zich doorzette in de organisatie waar ik werk.

<Link toevoegen>
Meld je aan voor de GRATIS Regie sessie

Wanneer jij aan jezelf werkt en de regie pakt, word jij

Voor vol aangezien en bepaal jij je eigen koers

Hoe voelt die regie dan na de sessies?

Ervaar jij geluk!

Jij hebt de regie over je agenda Hoe werkt het nu na de sessies? Wat is er veranderd.

Succesvol en maak jij aanspraak op die promotie!

Wanneer jij bereid bent om… ga jij…

Mandy is een zeer goede coach, die snel kan denken en schakelen op hetgeen is vertelt. Hoe ga je nu verder? Wat is de eerste stap die je gaat nemen om verder te komen?

Ellen

<Link toevoegen>
Meld je aan voor de GRATIS Regie sessie

Krijg in 6 sessies de regie over jouw leven

Hoe lekker zou het zijn als jij zelf de regie hebt over je leven, jij zelf kunt bepalen voor wie je werkt en al je talenten kunt inzetten? Je voelde jezelf nog nooit zo waardevol. Geen rotklusjes meer voor jou, want doordat jij de regie pakt en dit ook uitstraalt, vragen ze het aan iemand anders. Vanaf nu word je voor vol aangezien!

Hoe lekker zou het zijn dat ze jou om advies vragen en dat als jij jouw goede ideeën deelt, dit ook nog opgevolgd wordt. Kortom je doet het werk dat je leuk vindt en haalt hier weer voldoening uit.
Staan voor wie je bent en dit uitstralen.

Nieuwe energie opdoen en doen waar jij het aller beste in bent.

<Link toevoegen>
Meld je aan voor de GRATIS Regie sessie

Wat ga je ervaren tijdens de ‘Regie in eigen hand’?

  • Er worden krachtige vragen aan je gesteld, die je het nodige inzicht geven om de volgende stap te zetten.

  • Je wordt je bewust van je patronen en valkuilen

  • Je krijgt tips om hiermee zelf aan de slag te gaan

  • Je ontmoet gelijkgestemden en ervaart dat je niet de enige bent

  • Je ziet in, wat je zelf kunt doen om de regie te pakken

 

GRATIS Regie in eigen hand

Ze beantwoorde al mijn vragen en vertelde mij veel belangrijke dingen 
over zzp-er worden, die ik niet wist.

De Q&A is een interactieve sessie waar wij in 1 uur nader kennis met elkaar maken in een kleine groep vrouwen. Je kunt live  je vragen stellen aan mij en uiteraard vertel ik je meer over de mogelijkheden voor jou om licentiepartner te worden.

” Dankjewel Mandy voor je SUPER waardevolle sessie, mijn hoofd maakt overuren 😉 en ik kom snel bij je langs!”
– Patricia

”Waardevol om in te zien, dat veel dingen die gebeuren je bij jezelf kunt veranderen, ik heb weer regie”
– Lens

” Na de sessies met Mandy, weet ik hoe ik mij beter verstaanbaar kan maken, zodat anderen mij begrijpen en ik ook echt gehoord wordt. Nu kost het mij veel minder moeite om dingen te bereiken. ”
– Esther


ZIE IK JOU ONLINE?

Hier wil je bij zijn, want dit deelt bijna niemand! Wat kun je netto verdienen als zzp-er? Hoe werkt dit?

Veel vrouwen vinden het een uitdaging om een baan te combineren met een gezin. Het is vaak hard werken en vaak weinig verdienen.
Met verdienen doel ik dan niet alleen op je inkomen, maar ook op de waardering die je ervoor krijgt.

Het is een vaak gehoorde reden om de stap te zetten naar het ZZP-schap.
Je wilt immers meer!

Meer voldoening, meer uitdaging en meer waardering voor je werk. Je wilt leuk werk, een goede balans tussen werk en privé en daar ook een goed inkomen voor krijgen. Toch?

Career Imago employee journey - 1

INSPIRATIE

In de Q&A geeft Esther je veel waardevolle tips en laat je zien hoe dingen werken, waardoor je een goede keuze kunt maken.

Als conceptdenker zit Esther boordevol ideeën, zie haar als een ideeën machine. Jij stelt een vraag en zij vertelt je honderd uit wat er kan en hoe dit voor jou zou kunnen zijn.

Ze laat voorbeelden zien en laat zien hoe dingen werken. Zo krijg je echt een inkijkje in hoe anderen dit doen en hoe jij dit ook kunt doen! Dit vond ik erg waardevol.
Dus ook hoe je makkelijker een inkomen kunt realiseren en je goede tarieven voor jezelf kunt bepalen.

Helder, praktisch en persoonlijk!

Wat ga je ervaren tijdens Q&A?

Dit is je kans om alles te weten te komen over goed en succesvol starten als zzp-er. Geen loze beloftes, geen vage antwoorden, maar duidelijkheid in wat wel en niet werkt.

(on)gelukkig zijn in je werk, heeft effect op je leven

Wanneer jij gelukkiger bent in je werk, zit je lekkerder in je vel en kun je beter zorgen voor je omgeving. Genieten van je ouders, kinderen en de kleine dingen om je heen. Daarnaast verdien je een veel mooier inkomen voor jezelf dan nu in loondienst en kun je dit steeds laten groeien. Geen functioneringsgesprekken meer waar iedereen wat van je vindt. Maar gewoon naar waarde betaalt en gewaardeerd worden.

Je werk goed doen, dat deed je al, maar nu wordt je er echt blij van en je klanten nog meer. Want door jouw kennis, je enorme werkervaring en doordat jij doet waar je het beste in bent, kunnen jouw klanten groeien. Een win-win en daar mag jij een GOED uurtarief voor vragen! En kun jij optimaal genieten van het leven, denk aan mooie reizen maken, dat mooie designer jurkje kopen waar je al zo lang van droomt of gewoon lekker sparen en aflossen op je hypotheek, het kan allemaal, jij beslist.

Door te werken vanuit je talenten, werk je in flow, gaan de dingen makkelijker en sta je in je kracht. Dit straal je uit naar je omgeving. Je zult ervaren, dat je lekkerder in je vel zit, minder stress ervaart en je fitter voelt. Ik heb al meer dan 40 vrouwen geholpen met de mooiste stappen in hun bedrijf en leven.

Ik ben zelf ondernemer sinds 2013 en heb in jouw schoenen gestaan. Ik weet hoe het is, wat voor spannende stap het is, wat er allemaal op je af komt, maar ik weet ook hoe het is als je de stap durft te zetten en wij samen aan de slag gaan.

“Stel niet uit tot morgen wat je vandaag samen kunt doen!”

Ik sta aan je zijde bij alle spannende stappen

Met het Licentiepartner traject word je stap voor stap en 1-op-1 geholpen met het opstarten van je bedrijf.

Keuzes maken wordt veel makkelijker, je weet wat de voor en tegens zijn, zo kun je een weloverwogen keuze maken die bij jou en jouw bedrijf past.

Zo maak je geen kostbare starters fouten en begeleid ik je bij alle spannende stappen, nieuwe vragen die je van klanten krijgt en werken we aan je zichtbaarheid, zodat je ook gevonden wordt door klanten. Zo maak jij een vliegende start als zzp-er, versterkt jouw zelfvertrouwen en realiseer je een mooi inkomen!

Een van de eerste stappen is het maken van een duidelijk en beknopt businessplan. Je gaat dit zelf voorbereiden en vervolgens ga je dit bespreken met Miss Troubleshooter. Ik was zelf onzeker over mijn uurloon, ik had geen idee wat de markt deed op dat moment. Dan is het erg prettig iemand aan je zijde te hebben die dat wel weet.

Fleur van Hooff

New Happiness

Een speciaal aanbod voor jou, GRATIS deelnemen en kennis halen over starten als zzp-er

Het was mij ineens duidelijk dat je er als starter niet alleen voor hoeft te staan en dat je met een licentie van Miss troubleshooter een prettig netwerk voor jezelf creëert met gelijkgestemden, maar ook met veel knowhow op uiteenlopende vlakken. Ik hoefde niet alles alleen te bedenken en te regelen. Dat stelde me gerust en heeft me overtuigd.

Tessa van Oers

Tes Consultancy