Coaching leiderschap

Persoonlijk leiderschap

Herken je dit?

Je bent manager en je weet eigenlijk niet waar je goed in bent, waar je gelukkig van wordt. Hulp vragen is niet jouw ding. Je mist een uitlaatklep. Je vindt het lastig om iemand aan te spreken op ongewenst gedrag. Dus doe je het maar zelf. Sowieso gaat dat sneller en dan weet je zeker dat het goed gaat. En in de vergadering is het makkelijker om je mond te houden dan het woord te nemen. 

Wil je het anders, maar weet je niet hoe. Coaching betekent investeren in jezelf. Je investeert in je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt. doorZICHT coaching & training biedt twee oplossingen. Welke je ook kiest, onze paarden zullen er altijd bij betrokken zijn. Paarden oordelen immers niet, spiegelen jouw gedrag, halen je uit je comfort zone en lezen geen visitekaartjes.

Coachtraject

Een coachtraject is dé oplossing als je voor langere tijd gecoacht wil worden. Een gemiddeld coachtraject duurt 4 maanden en bestaat uit 6 sessies van ongeveer 1,5 uur. Wat levert het op:

  • Zicht op nieuwe mogelijkheden & kansen; 
  • Zicht op wat je tegenhoudt om te veranderen;
  • Een duwtje in de rug om in actie te komen.

VIP-dag

Vraagt jouw situatie om een snelle verandering. Wil je één thema helemaal uitdiepen. Bijvoorbeeld hoe je overkomt op je team of collega’s. Dan is deze dag dé oplossing.

Wat levert het op?

  • Snel ander perspectief op je situatie;
  • een persoonlijk actieplan;
  • Inzicht in mogelijkheden.

Hoe?

Deze exclusieve dag draait helemaal om jou en wat jou bezighoudt. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een persoonlijk actieplan. Door te werken met de paarden en de spiegel die zij je voor houden, krijg je gelijk inzicht

  • Je gaat ervaren welke stappen je direct kunt gaan zetten om vanuit energie en ontspanning je eigen leiderschap te creëren.
  • je gaat uit je comfortzone en verlegt je grenzen.
  • Je krijgt inzicht hoe jij overkomt op anderen en hoe je dit zou kunnen veranderen.

Interesse of vragen?

Laten wij dan eens vrijblijvend kennismaken!

Klik op de onderstaande knop en vul het contactformulier in. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op. Vervolgens bespreken wij samen of een VIP-dag of coachtraject bij jou past.

Een goede leider inspireert mensen om vertrouwen te hebben in de leider, een geweldige leider inspireert mensen om vertrouwen te hebben in zichzelf.

(Eleanor Roosevelt)