Buitengewoon persoonlijk leiderschap

Het leek zo mooi.

Leiding geven aan een team. De realiteit is anders. Het gaat niet zoals je wilt. Je vindt het lastig om iemand aan te spreken op ongewenst gedrag. Dus doe je het maar zelf. Sowieso gaat dat sneller en dan weet je zeker dat het goed gaat. En in de vergadering is het makkelijker om je mond te houden dan het woord te nemen. Hulp vragen? Het is niet jouw ding. Bovendien mis je een sparringspartner. 

En dan is er dat moment dat je je realiseert:

•  Shit, die promotie  is weer aan mij voorbij gegaan.

•  Zit ik uitgeblust op de bank. En ik wilde nog wel gaan sporten.

•  Ze luisteren niet naar me! Ik trek aan een dood paard.

•   Ik ben de regie kwijt bent. Zo komen we er nooit met dit project.

•   Zo kan het toch niet langer door gaan?

Coachtraject

Het moet echt anders

Als jij het verschil wilt maken, zul je ander gedrag moeten laten zien. Jij denkt heel duidelijk te zijn, maar is dat echt zo? Komt jouw boodschap wel over op de ander? Praten over ander gedrag kan je vast goed. Alleen is dat niet genoeg. Daarom ga je in 6 sessies dingen doen en ervaren en coach ik je naar buitengewoon leiderschap.

Je investeert in je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Een investering die zich dubbel en dwars terugverdient.  We bepalen samen wat jij nodig hebt, stellen heldere doelen en gaan daarmee aan de slag.

En dat doen we buiten, in de wei met de paarden. Paarden oordelen immers niet, spiegelen jouw gedrag, halen je uit je comfort zone en lezen geen visitekaartjes. Geen betere leermeester dan een paard!

VIP-dag

Als er geen tijd te verliezen is

Vraagt jouw situatie om een snelle verandering? Wil je één thema helemaal uitdiepen? Dan is een VIP-dag dé oplossing: 1 dag waar jij centraal staat. Na deze bijzondere dag ga je naar huis met een concreet actieplan, een ander perspectief en zie je weer mogelijkheden en kansen.  

Het is immers tijd dat:

•   Jij bepaalt waar jij je tijd en energie in steekt. 

•   Jij je ambities waar maakt. 

•   Je dingen doet die voor jou belangrijk zijn.

•   Je uitgerust wakker wordt. 

•   Dat je de teugels weer in handen hebt.

Wacht niet tot de paracetamol weer op is, maar plan direct een gratis en vrijblijvend inspiratiegesprek. Hierna kan jij direct de eerste verandering in zetten.

Wil jij ervaren hoe het is om met de paarden te werken, kijk dan in de agenda voor de eerstkomende ‘proeverij’. Of wil je me meteen leren kennen, kijk dan op de over mij pagina.

Een goede leider inspireert mensen om vertrouwen te hebben in de leider, een geweldige leider inspireert mensen om vertrouwen te hebben in zichzelf.

(Eleanor Roosevelt)