Over Mandy Godschalk

Als coach vind ik het belangrijk dat er een klik is tussen mij en mijn klanten. Ik vraag jou om mij te vertrouwen. We gaan samen op zoek naar wat jou bezig houdt,  wat nog wel en wat niet meer bij jou past. Hier kan je hier wat meer lezen over wat ik belangrijk vind. Wil je meer weten? Laten we dan kennismaken!

Hoe ben ik hier gekomen?

Ik werkte ruim 20 jaar met leidinggevenden op directieniveau in het bedrijfsleven en in de zorg. Een vak dat bij mij paste. Tot het moment dat ik mij afvroeg of ik dit vak wilde blijven doen tot mijn 67e. Ik wist het niet en ik ben gaan onderzoeken wat ik nu eigenlijk leuk vond. Door deze zoektocht en de trainingen en coaching die ik heb gevolgd, kwam ik er achter wat er voor mij essentieel is: de verbinding met mensen, persoonlijke aandacht kunnen geven aan iemand. Niet alleen verbinding met mensen is belangrijk ook de verbinding met dieren en het buiten zijn, is voor mij van essentieel belang. Ik heb al 20 jaar paarden. Ik vind het heerlijk om te rijden, om grondwerk met ze te doen. Paarden zijn mijn leermeesters geweest en hebben mij inzicht gegeven hoe ik in het leven sta. Hoe ik om ga met vertrouwen, grenzen stellen, leiding geven.

Waarom doorZICHT?

Er gaan cijfers de ronde dat 5% van ons gedrag bewust gedrag is. Het overgrote deel doen we dingen dus onbewust. Als we nu ZICHT krijgen op de dingen die we onbewust doen, dan kunnen we daarDOOR bewust kiezen om andere dingen te doen, of anders te besluiten of dingen juist niet meer te doen. Zo ontstaan er mogelijkheden voor groei. Daarom de slogan: Groei door bewustwording!

Waarom coaching met paarden?

Mijn specialiteit is het coachen met paarden. Alleen praten is een beperkt middel om verandering in je gedrag in te zetten. Door de inzet van paarden ervaar je gelijk wat jouw gedrag doet met de ander. Ik spreek klanten die jaren later nog steeds een moment tijdens de coaching terug kunnen halen. Een paard oordeelt niet, leest geen visitekaartjes haalt je uit je comfortzone en spiegelt je gedrag.

Het is mijn wens dat mensen leiding geven op de manier die van nature bij hen past. Dat geeft hen energie en de mensen aan wie ze leiding geven ook.